Studená omáčka jablečná

10 min.
Česká republika

Ingredience

    • 120mililitrůDžus pomerančový
    • 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 3kusyJablka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z oloupaných jablek vykrojíme jádřince, drobně pokrájíme. Poté jablka vložíme do mixeru, zalijeme pomerančovým džusem a umixujeme dohladka.
  • 2
    Zvlášť vyšleháme vychlazenou smetanu a lehce smícháme s umixovanými jablky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.