Recept

Pečená mořská štika s pomeranči

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32992

Ingredience

3 kávová lžička Citronová šťáva
200 g Krevety tygří - loupané
600 g Mořská štika - filety
2 polévková lžíce Olej olivový
4 plátek Pomeranče
4 plátek Sýr Ementál (Primátor)
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 839kJ
1% Sacharidy 2 g
7% Tuky 6 g
10% Sodík 193 mg
72% Bílkoviny 41 g

Pečená mořská štika s pomeranči postup přípravy receptu:

1

Filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou, dáme péct v ohnivzdorné míse vymazané olejem. Trouby předehřejeme na 240 °C a pečeme zhruba čtvrt hodiny.

2

Poté mísu z trouby vyndáme, na každou porci ryby položíme plátek oloupaného pomeranče bez jader, lžíci rozmrazených krevet, přikryjeme plátkem sýra. Filety vrátíme do trouby a zapékáme, až sýr zezlátne.

Poznámka

Jako přílohu volíme brambory připravené na libovolný způsob.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept