Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33006

Ingredience

2 ks Cibule
1 kg Filé z aljašské tresky
0,3 ks Masox
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 858kJ
2% Sacharidy 7 g
5% Tuky 4 g
4% Sodík 80 mg
65% Bílkoviny 36 g

Guláš z tresky postup přípravy receptu:

1

Filé nakrájíme na kostky, osolíme čtvrtinou lžičky soli, vložíme do hluboké pánve na rozpálený olej. Při smažení rybu obracíme opatrně, aby se nerozpadla. Když je ryba osmažená, vyjmeme ji na mísu, do oleje vsypeme cibuli nakrájenou nadrobno a osmažíme. Poté přisypeme obě papriky, mouku a chvilku restujeme. Osmaženou mouku zalijeme vodou, rozšleháme, aby se neudělaly hrudky, přidáme masox a česnek utřený se zbylou solí, dusíme alespoň patnáct minut. Na konec varu vložíme do omáčky osmaženou rybu, aby se prohřála.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept