Recept

Filé z tresky zapečené s brokolicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 33015

Ingredience

100 g Brokolice
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Koření na ryby
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
120 g Sýr Ementál (Primátor)
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná
80 ml Víno bílé
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 582kJ
3% Sacharidy 9 g
19% Tuky 14 g
14% Sodík 288 mg
85% Bílkoviny 48 g

Filé z tresky zapečené s brokolicí postup přípravy receptu:

1

Rybu necháme mírně rozmrazit, rozdělíme na porce, osolíme, zaprášíme kořením na ryby a na lžíci oleje a másla na pánvi po obou stranách osmažíme.

2

V mezičase ve vroucí vodě uvaříme do poloměkka brokolici. Poté ji přecedíme, necháme okapat a rozebereme na růžičky.

3

Poté porce vložíme do pekáče vymazaného lžící oleje, pokryjeme plátky cibule, rozdrceným česnekem a růžičkami brokolice. Porce zalijeme rozšlehaným vejcem s vínem, zasypeme strouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečeme, až sýr zezlátne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept