Recept

Pečené kotlety ze selete

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33070

Ingredience

3 ks Cibule - nať
70 g Fazole Fava
70 g Klobása Chorizo
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rozmarýn čerstvý
2 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
200 g Čočka zelená Puy
500 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 297kJ
9% Sacharidy 31 g
36% Tuky 27 g
12% Sodík 249 mg
79% Bílkoviny 44 g

Pečené kotlety ze selete postup přípravy receptu:

1

Kotlety ze selete i s kostí osolíme, okořeníme pepřem a snítkou rozmarýnu a na 3 lžících oleje opečeme. Poté kotlety i s výpekem, do něhož jsme vmíchali drcený česnek, vložíme do pekáčku a v předehřáté troubě ještě asi 1/4 hodiny pečeme.

2

V mezičase uvaříme čočku, po uvaření scedíme, necháme okapat. Mražené fazole fava povaříme, scedíme a necháme okapat. Čočku s fazolemi přidáme do rendlíku k salámu chorizo, který jsme drobně pokrájeli a osmažili na 1 lžíci oleje, a orestujeme. Poté vmícháme šťávu z kotlet, promícháme, osolíme, opepříme.

3

Kotlety servírujeme se směsí čočky a fazolí, zdobíme naťovou cibulí, kterou jsme drobně nakrájeli a osmažili na 1 lžíci oleje.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept