Recept

Pomazánka z vepřové konzervy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 33081

Ingredience

250 g Anglická slanina
1 polévková lžíce Hořčice
100 g Kapie
1 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Salám měkký
200 g Sýr tavený labužník se šunkou a zeleninou
1 kávová lžička Sůl
250 g Vepřové maso ve vlastní šťávě
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 62 kcal
Kilojoule 258kJ
0% Sacharidy 0 g
7% Tuky 6 g
7% Sodík 148 mg
4% Bílkoviny 2 g

Pomazánka z vepřové konzervy postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso vyjmeme z konzervy.

2

Na masovém mlýnku rozemeleme anglickou slaninu, salám, česnek, kapii a vmícháme maso. Všechny suroviny dáme do misky, přidáme sýr, hořčici, pepř, sůl a všechno promícháme.

Poznámka

Podáváme s chlebem, topinkami, zdobíme zelenou paprikou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept