Jednoduchý recept

Restované jikry a mlíčí na másle

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 33089

Ingredience

1 ks Citrony
100 g Kapří jikry
100 g Mlíčí z kapra
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1 ks Salát hlávkový
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 381kJ
3% Sacharidy 11 g
38% Tuky 28 g
12% Sodík 241 mg
24% Bílkoviny 14 g

Restované jikry a mlíčí na másle postup přípravy receptu:

1

Omyté jikry a mlíčí z jakékoliv ryby omyjeme, osolíme a opepříme bílým pepřem. Pak je obalíme v hladké mouce.

2

V pánvi rozpálíme máslo a jikry s mlíčím restujeme dozlatova.

3

Omyjeme hlávkový salát, necháme odkapat, pak listy dáme na talíře, restované mlíčí a jikry položíme na listy salátu (podle fantazie a chuti), navrch dáme kolečka omytého citronu a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept