Recept

Avokádo s rybí náplní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 33208

Ingredience

4 ks Avokádo
2 ks Cibule
3 polévková lžíce Citronová šťáva
7 polévková lžíce Mléko polotučné
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
300 g Pstruh
2 kávová lžička Sůl
100 g Zakysaná smetana
5 g Petržel - nať
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 177kJ
7% Sacharidy 27 g
53% Tuky 40 g
23% Sodík 469 mg
38% Bílkoviny 22 g

Avokádo s rybí náplní postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, očištěné papriky nakrájíme na kostičky. Zeleninu krátce povaříme v 500 ml vody a slijeme. Tekutinu zachytíme a přidáme do ní sůl a lžíci citronové šťávy.

2

Pstruha omyjeme, vložíme do vývaru a povaříme asi 10 minut. Vyjmeme, odstraníme hlavu, kosti, rybu nakrájíme na kousky.

3

Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme, vydlabeme dužinu tak, aby zůstal 1/2cm okraj, zakapeme citronovou šťávou. Vydlabanou dužinu rozmixujeme se smetanou a mlékem, osolíme, opepříme, omáčku ochutíme trochou citronové šťávy.

4

Pstruha, papriky a cibuli smícháme, osolíme, opepříme, směsí naplníme avokáda. Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme s omáčkou.

Poznámka

Použijeme menšího pstruha.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept