Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 33234

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice Dijonská
150 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 polévková lžíce Majonéza
1 kávová lžička Med včelí
2 polévková lžíce Ocet vinný
0,5 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Sýr Feta
1 špetka Sůl
6 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 673kJ
3% Sacharidy 12 g
15% Tuky 11 g
36% Sodík 718 mg
16% Bílkoviny 9 g

Křupavý salát s fetou postup přípravy receptu:

1

Zálivku připravíme tak, že smícháme vinný ocet, med, hořčici, špetku soli a pepře. V zálivce obalíme kostky fety a opékáme je na grilovací pánvi ze všech stran.

2

Do zbytku zálivky přidáme majonézu, na kolečka nakrájené ředkvičky, hrášek a na kolečka nakrájenou okurku. Vše smícháme a podáváme s ještě horkým grilovaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept