Jednoduchý recept

Toskánské kuřátko

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 3326
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Citrony
4 ks Kuřecí čtvrtky
50 ml Olej olivový extra panenský
1 ks Pórek
1 kávová lžička Směs koření na kuře

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 898 kcal
Kilojoule 3 757kJ
6% Sacharidy 23 g
80% Tuky 60 g
43% Sodík 869 mg
139% Bílkoviny 78 g

Toskánské kuřátko postup přípravy receptu:

1

Omyjeme kuřecí čtvrtky a vložíme je do zapékací mísy.

2

Směs koření promícháme s olejem a každou čtvrtku potřeme. Vymačkáme šťávu z citronu a maso s ní polijeme.

3

Dáme zvolna péct do trouby při 180 stupních.

4

Nakrájíme šikmo pórek na špalíčky a druhý citron na osminky.

5

Kousky pórku a citronu přidáme ke kuřeti po půl hodině pečení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept