Recept

Pomazánka z vařeného masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33296

Ingredience

0,5 ks Cibule
200 g Hovězí maso vařené
60 ml Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
50 g Máslo čerstvé
1 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 798kJ
1% Sacharidy 4 g
19% Tuky 14 g
59% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 13 g

Pomazánka z vařeného masa postup přípravy receptu:

1

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vmícháme umleté vařené hovězí maso, osolíme, podlijeme hovězím vývarem a zhruba 5 minut povaříme.

2

Do vychladlé hmoty zamícháme drobně nakrájenou okurku, pepř, hořčici a worcester.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept