Jednoduchý recept

Telecí játra pečená na cibulce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 333

Ingredience

200 g Cibule
1000 g Játra telecí
2 g Kmín celý
100 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
20 g Sůl
80 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 231kJ
1% Sacharidy 5 g
28% Tuky 21 g
43% Sodík 865 mg
36% Bílkoviny 20 g

Telecí játra pečená na cibulce postup přípravy receptu:

1

Telecí játra zbavíme žilek a nakrájíme je na proužky nebo na hranolky.

2

Cibuli jemně nakrájíme, osmahneme na části tuku, přidáme játra a za stálého míchání společně rychle osmažíme. Přidáme pepř a kmín a krátce pod poklicí podusíme.

3

Nakonec játra osolíme, přidáme máslo a promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept