Polévka s tortellini a citronem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z citronu oloupeme škrabkou na zeleninu široké pruhy kůry a z několika širokých pruhů nakrájíme jemné proužky, které použijeme na ozdobu hotového pokrmu.
  • 2
    Vínem, vývarem a vodou zalijeme široké pruhy citronové kůry. Polévku vaříme 10 minut na malém ohni, potom z ní citronovou kůru vyjmeme a přivedeme ji k varu.
  • 3
    Přidáme tortellini a nasekanou petrželku. Opepříme ji a případně přisolíme. Vaříme 8 minut, dokud nejsou těstoviny al dente. Porce ozdobíme proužky citronové kůry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.