Jednoduchý recept

Ovarová polévka s krupkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33304

Ingredience

100 g Cibule
40 g Krupky trhané
1,5 l Masový vývar
300 g Ovarové ramínko vařené
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 893kJ
2% Sacharidy 7 g
18% Tuky 13 g
44% Sodík 881 mg
26% Bílkoviny 15 g

Ovarová polévka s krupkami postup přípravy receptu:

1

K této polévce užijeme vývar z ovaru, který se tradičně vaří na novoroční půlnoc.

2

Cibulku nakrájíme nadrobno a osmažíme na sádle. Petrželovou nať drobně posekáme.

3

Ovarový vývar necháme vychladnout a sebereme přebytečný tuk. Poté do polévky vmícháme krupky a vaříme, dokud nezměknou. Přimícháme osmaženou cibuli, sůl a zbylé maso z ovaru, drobně je pokrájíme a vložíme do polévky prohřát.

4

Před podáváním vsypeme petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept