Recept

Těstovinová polévka s fazolemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 33341

Ingredience

60 g Cibule
250 g Fazole Borlotti
2 kávová lžička Olej olivový extra panenský
3 g Pepř cayenský
3 g Skořice mletá
5 g Sůl
125 g Tagliatelle
850 g Vepřové koleno uzené
1500 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,016 kcal
Kilojoule 4 250kJ
8% Sacharidy 28 g
66% Tuky 49 g
76% Sodík 2 g
70% Bílkoviny 39 g

Těstovinová polévka s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Do vody na 1 hodinu namočíme fazole, potom je scedíme a propláchneme.

2

Do velkého hrnce dáme uzené koleno, nakrájenou cibuli, skořici, cayenský pepř, fazole, olivový olej a vývar doplněný studenou vodou tak, aby všechny suroviny byly zakryté. Pod pokličkou a zvolna vaříme asi 1 hodinu, až fazole změknou a začnou polévku zahušťovat. Koleno vyjmeme a okrájíme z něj maso. Kousky masa vrátíme do polévky. Nakonec přisolíme, přivedeme k varu, vložíme do ní přelámané těstoviny a uvaříme je al dente.

3

Polévku odstavíme a před podáváním necháme 1-2 minuty stát.

Poznámka

Jednotlivé porce můžeme ozdobit čerstvými bylinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept