Recept

Vepřové koleno se zeleninou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 185 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 160 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33367

Ingredience

4 g Bobkový list
240 g Cibule
50 ml Hořčice
360 g Mrkev kořen
10 g Pepř černý celý
10 g Pepř černý mletý
300 g Pórek
20 g Sůl
4 g Tymián čerstvý
1000 g Vepřové koleno
4 l Voda pitná
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 520kJ
6% Sacharidy 20 g
243% Tuky 182 g
70% Sodík 1 g
57% Bílkoviny 32 g

Vepřové koleno se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso dáme do hrnce, zalijeme 3 l vody, osolíme, opepříme a uvedeme k varu. Pozvolna vaříme 60 minut.

2

Poté odstraníme přebytečný tuk z hladiny a vyvařenou pěnu.

3

Do vývaru přidáme pokrájenou zeleninu, česnek, koření a čerstvé bylinky, osolíme, opepříme a zvolna vaříme 90 minut.

4

Během varu průběžně odstraňujeme tuk.

5

Z hotového pokrmu vyjmeme koření a bylinky.

6

Maso pokrájíme na plátky a servírujeme přelité vývarem.

7

Zeleninu servírujeme na zvláštním talíři s hořčicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept