Vepřové koleno se zeleninou

185 min.
Francie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
44 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso dáme do hrnce, zalijeme 3 l vody, osolíme, opepříme a uvedeme k varu. Pozvolna vaříme 60 minut.
  • 2
    Poté odstraníme přebytečný tuk z hladiny a vyvařenou pěnu.
  • 3
    Do vývaru přidáme pokrájenou zeleninu, česnek, koření a čerstvé bylinky, osolíme, opepříme a zvolna vaříme 90 minut.
  • 4
    Během varu průběžně odstraňujeme tuk.
  • 5
    Z hotového pokrmu vyjmeme koření a bylinky.
  • 6
    Maso pokrájíme na plátky a servírujeme přelité vývarem.
  • 7
    Zeleninu servírujeme na zvláštním talíři s hořčicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.