Recept

Vepřová pečeně na cibuli a bramborách

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33369

Ingredience

400 g Brambory
400 g Cibule
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 g Tymián čerstvý
1500 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 757 kcal
Kilojoule 3 169kJ
4% Sacharidy 15 g
76% Tuky 57 g
11% Sodík 218 mg
79% Bílkoviny 44 g

Vepřová pečeně na cibuli a bramborách postup přípravy receptu:

1

Maso potřeme olejem, osolíme a opepříme. Pečeme 30 minut při 210°C.

2

Cibuli a brambory oloupeme, pokrájíme na plátky, osolíme a posypeme sekaným tymiánem.

3

Přidáme obojí k masu a pečeme dalších 50 minut při 180°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept