Jednoduchý recept

Strouhání do polévky

  • Francie
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Strouhání do polévky 5 1
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33373

Ingredience

130 g Mouka pšeničná hrubá
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 137 kcal
Kilojoule 574kJ
7% Sacharidy 25 g
2% Tuky 2 g
1% Sodík 20 mg
9% Bílkoviny 5 g

Strouhání do polévky postup přípravy receptu:

1

Mouku smícháme s vejcem.

2

Vypracujeme tuhé těsto, které nastrouháme přes hrubé struhadlo přímo do polévky.

3

Vaříme 4 minuty.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Strouhání do polévky
Strouhání občas dělávám, tady jsem musela přidat ještě malinko vody, asi jednu lžíci. Ale to taky záleží, jaké velikosti je vejce. Neměla jsem odvahu strouhat přímo do polévky, jelikož se znám...grin Takže na podložku a pak do polévky. Strouhání je na více porcí, odhadem cca 5 - 6. Za mě palec nahoru.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept