Mandarinková polévka

11 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
5 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šťávu z mandarinek smícháme s 200 ml vody, cukrem, kořením, přidáme ananas a uvedeme k varu.
  • 2
    Poté ihned odstavíme, polévku přecedíme přes síto.
  • 3
    Škrob povaříme se 100 ml vody. Vaříme pouze minutu.
  • 4
    Poté směs vmícháme do polévky a přilijeme vychlazené víno.
  • 5
    Polévku servírujeme dobře vychlazenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.