Jednoduchý recept

Nevařená ředkvičková polévka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33385

Ingredience

300 g Jogurt bílý
30 ml Ocet kvasný lihový
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Rukola
2 špetka Sůl
300 ml Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek
100 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 949kJ
4% Sacharidy 14 g
22% Tuky 17 g
32% Sodík 640 mg
12% Bílkoviny 7 g

Nevařená ředkvičková polévka postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky a rukolu omyjeme a pokrájíme na drobné kousky.

2

Zalijeme vývarem, octem, olejem a jogurtem.

3

Vše dobře promícháme, osolíme a opepříme, dochutíme utřeným česnekem.

4

Servírujeme dobře vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept