Jednoduchý recept

Dušený králík

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3339

Ingredience

1 polévková lžíce Jíška instantní
800 g Králičí maso
1 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej stolní
250 g Zelenina kořenová
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 474kJ
1% Sacharidy 5 g
23% Tuky 18 g
4% Sodík 83 mg
73% Bílkoviny 41 g

Dušený králík postup přípravy receptu:

1

Opláchneme, osušíme a naporcujeme králíka. Jednotlivé porce osmahneme ze všech stran na oleji. Přidáme nakrájenou cibulku a česnek. Podlijeme hrnkem vody, osolíme, přidáme majoránku a necháme dusit.

2

Na pánvi orestujeme zeleninu na másle, osolíme a necháme trochu podusit.

3

Králičí maso vyndáme a vykostíme, šťávu zahustíme jíškou a přivedeme k varu, mícháme.

4

Maso vložíme do hotové omáčky, přidáme zeleninu, prohřejeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept