Zeleninová polévka s balkánským sýrem
35 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
 - 1stroužekČesnek
 - 30mililitrůOlej olivový
 - 1kusChilli paprička
 - 800mililitrůVývar drůbeží
 - 50gramůSalát ledový
 - 50gramůŘedkvička
 - 70gramůPaprika červená
 - 100gramůRajčata
 - 120gramůSýr balkánský
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Salát, ředkvičky, papriku a rajčata nakrájíme na malé kousky.
 - 2Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobno.
 - 3Olej rozpálíme a osmahneme na něm cibuli s česnekem. Smažíme 3 minuty, poté přidáme nakrájenou chilli papričku.
 - 4Podlijeme vývarem a necháme povařit 5 minut.
 - 5Nakrájenou zeleninu rozdělíme do polévkových talířů, zalijeme vroucím vývarem.
 - 6Jednotlivé porce posypeme strouhaným sýrem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.