Jednoduchý recept

Polévka s krupičkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33397

Ingredience

30 g Krupička dětská
1 špetka Pepř černý mletý
4 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
1000 ml Vývar drůbeží
30 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 763kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 14 g
44% Sodík 882 mg
13% Bílkoviny 8 g

Polévka s krupičkou postup přípravy receptu:

1

Máslo rozpálíme a zaprášíme jej krupičkou. Za stálého míchání necháme zezlátnout.

2

Poté přilijeme vývar a uvedeme k varu. Vaříme 15 minut.

3

Před koncem varu všleháme vejce, osolíme a opepříme.

4

Jednotlivé porce servírujeme posypané sekanou petrželkou.

Poznámka

S krupičkou můžeme osmahnout i vejce, je to složitější na přípravu, ale polévka nabude zajímavější chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept