Jednoduchý recept

Kuře ala Karahí

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 33434

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Garam masala
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 polévková lžíce Kořeněné máslo Ghee
750 g Kuřecí maso vařené
0,5 kávová lžička Máta sušená
1 kávová lžička Sůl
2 dl Vývar drůbeží
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 825kJ
1% Sacharidy 5 g
22% Tuky 17 g
18% Sodík 353 mg
93% Bílkoviny 53 g

Kuře ala Karahí postup přípravy receptu:

1

V karhai či woku rozehřejeme ghí. Přidáme pokrájený česnek a cibuli a na prudkém plameni smažíme 4 minuty. Vmícháme garam masalu, mátu, bobkový list a koriandr. Přidáme pokrájené kuřecí maso a smažíme na prudkém plameni 5 minut. Přilijeme vývar a 10 minut povaříme.

2

Přimícháme sůl a ihned podáváme.

Poznámka

Karhai je široká silnostěnná pánev, používaná v Indii na přípravu pokrmů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept