Recept

Pečeně plněná klobásou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 180 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 33441

Ingredience

1 ks Cibule
2 kávová lžička Kari koření
200 g Klobása - Čabajka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
200 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
200 g Sádlo vepřové škvařené
1 polévková lžíce Sůl
1 l Vývar z hovězích kostí
20 g Zázvor mletý
1 kg Hovězí maso zadní

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 736 kcal
Kilojoule 3 078kJ
2% Sacharidy 7 g
89% Tuky 67 g
37% Sodík 745 mg
68% Bílkoviny 38 g

Pečeně plněná klobásou postup přípravy receptu:

1

Klobásu nakrájíme na tenké pásky, kterými prošpikujeme maso.

2

V hrnci roztopíme sádlo, na něm osmahneme cibuli, přidáme osolené a prošpikované maso, z každé strany ho opečeme.

3

Zalijeme vývarem, okořeníme, přidáme zázvor, přikryjeme poklicí a ve vyhřáté troubě pečeme 120-150 minut. Po dobu pečení poléváme maso vývarem a potíráme máslem.

4

Když je maso měkké, vyndáme ho z hrnce a šťávu zahustíme: Na pánvičku dáme sádlo, mouku zapražíme dorůžova, posypeme sladkou paprikou a vylijeme do hrnce.

Poznámka

Naporcované maso dáme na talíř, vedle nalijeme omáčku. Jako příloha můžou být vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept