Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 33470

Ingredience

0,5 kg Mouka pšeničná hladká
6 dl Olej slunečnicový
1 ks Paprika zelená
2 špetka Pepř černý mletý
400 g Sýr Eidam cihla 40%
2 špetka Sůl
7 ks Vejce slepičí
200 g Šunkový salám

Nutriční hodnoty jedné porce

79% Kalorie 1,551 kcal
Kilojoule 6 490kJ
17% Sacharidy 62 g
170% Tuky 128 g
9% Sodík 173 mg
76% Bílkoviny 43 g

Smažák s volským okem postup přípravy receptu:

1

Sýr eidam nakrájíme na plátky, na každý plátek položíme plátek šunkového salámu, na něj tenký proužek zelené papriky, dáme do 3 rozkvedlaných vajíček a obalíme v mouce. Obalování opakujeme ještě jednou.

2

Na rozpálených 4 dl oleje opečeme dozlatova. Zvlášť osmažíme na 2 dl oleje volská oka, která při smažení osolíme a opepříme.

Poznámka

Na talíř dáme smažený sýr, na něj položíme volské oko, vedle dáme tatarskou omáčku a ozdobíme kapií. Podáváme se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept