Jehněčí maso s fazolemi

145 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
20 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme 1 pokrájenou cibuli, mrkev, hřebíček, česnek, sůl a pepř. Přiklopené vaříme 35 minut.
  • 2
    Maso osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme zbytek pokrájené mrkve, cibule a bylinky. Osolíme, opepříme a přilijeme naběračku vody z fazolí. Přiklopené dusíme 30 minut.
  • 3
    Poté maso nakrájíme na kostky, přidáme fazole, zeleninu a vaříme přiklopené dalších 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.