Recept

Jehněčí maso s fazolemi

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 145 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 33493

Ingredience

4 g Bazalka
8 g Bobkový list
180 g Cibule
500 g Fazole bílé
1 g Hřebíček
1000 g Jehněčí plec
240 g Mrkev kořen
40 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
4 g Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 612 kcal
Kilojoule 2 560kJ
16% Sacharidy 59 g
149% Tuky 111 g
10% Sodík 197 mg
91% Bílkoviny 51 g

Jehněčí maso s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Fazole dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme 1 pokrájenou cibuli, mrkev, hřebíček, česnek, sůl a pepř. Přiklopené vaříme 35 minut.

2

Maso osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme zbytek pokrájené mrkve, cibule a bylinky. Osolíme, opepříme a přilijeme naběračku vody z fazolí. Přiklopené dusíme 30 minut.

3

Poté maso nakrájíme na kostky, přidáme fazole, zeleninu a vaříme přiklopené dalších 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept