Recept

Jehněčí koruna s nádivkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 105 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33499

Ingredience

50 g Chléb konzumní
120 g Cibule
200 g Hrozinky
800 g Jehněčí žebírka
250 g Meruňky
25 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
2 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 690 kcal
Kilojoule 2 887kJ
10% Sacharidy 37 g
68% Tuky 51 g
7% Sodík 132 mg
41% Bílkoviny 23 g

Jehněčí koruna s nádivkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky, osmahneme do zlatova na 25 g másla, přendáme ji do mísy, přimícháme hrozinky, nasekané meruňky, chlebovou střídku, vejce a sekanou petržel. Osolíme, opepříme a posypeme skořicí.

2

Korunu z žeber osolíme, opepříme, přendáme na plech a naplníme nádivkou.

3

Pečeme při 180°C, doba pečení závisí na váze masa i s nádivkou, počítáme zhruba 30 minut na půl kilogramu váhy.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept