Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33501

Ingredience

120 g Cibule
400 g Játra jehněčí
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Rajčata
50 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 307kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
12% Sodík 237 mg
42% Bílkoviny 23 g

Jehněčí ražniči postup přípravy receptu:

1

Cibuli, rajčata a žampiony očistíme a rozčtvrtíme. Maso pokrájíme na kostky. Slaninu stočíme do ruliček. Vše napícháme střídavě na špízovací jehly. Špízy osolíme, opepříme a potřeme rozpuštěným máslem.

2

Grilujeme 10 minut, v polovině času otočíme.

Poznámka

Servírujeme s grilovanými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept