Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 33508

Ingredience

2 kávová lžička Chilli omáčka
2 ks Cibule
1 špetka Cukr třtinový
4 polévková lžíce Datlová šťáva
55 g Fazolové lusky zelené
1 ks Galgan
3 polévková lžíce Kokosové mléko
1 kávová lžička Krevetová pasta
340 g Kuřecí maso vařené
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,3 kávová lžička Sůl
1000 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 752kJ
10% Sacharidy 37 g
23% Tuky 17 g
61% Sodík 1 g
56% Bílkoviny 32 g

Sambal goreng postup přípravy receptu:

1

Krevetovou pastu utřeme v mixéru s cibulí rozkrojenou na čtvrtky a rozmačkaným česnekem. Přidáme oloupaný a nakrájený laos, chilli omáčku a osolíme. Vše důkladně rozmělníme na jemnou směs. Tu cca 2 minuty osmahneme na rozpáleném oleji, aby se z ní uvolnila vůně. Přidáme protlak, zalijeme vývarem a povaříme cca 10 minut.

2

Poté vmícháme kuřecí maso nakrájené na menší kousky a uvařené, nakrájené fazolové lusky. Na mírném ohni 3–4 minuty povaříme, na závěr vmícháme datlovou šťávu, cukr, kokosové mléko, prohřejeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept