Recept

Řízky obalované v tapenádě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33522

Ingredience

80 g Ančovičky konzervované
30 g Máslo čerstvé
50 ml Olej olivový
125 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Strouhanka
1 špetka Sůl
100 g Tuňák v oleji
2 ks Vejce slepičí
900 g Vepřová kýta
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 590 kcal
Kilojoule 2 470kJ
3% Sacharidy 10 g
56% Tuky 42 g
47% Sodík 943 mg
73% Bílkoviny 41 g

Řízky obalované v tapenádě postup přípravy receptu:

1

Maso navrchu nařízneme do mřížky. Olivy, česnek, ančovičky, tuňáka a olivový olej rozmixujeme na tapenádu. Osolíme a opepříme.

2

Tapenádou potřeme maso, které dále obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance.

3

Osmažíme 10 minut z každé strany na rozpáleném másle.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept