Recept

Chipolitas zapékané v listovém těstě

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33524

Ingredience

4 ks Klobása Chipolatas
500 g Listové těsto
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 556 kcal
Kilojoule 2 326kJ
13% Sacharidy 45 g
51% Tuky 38 g
4% Sodík 78 mg
16% Bílkoviny 9 g

Chipolitas zapékané v listovém těstě postup přípravy receptu:

1

Klobásy necháme osmahnout na rozpáleném oleji dozlatova.

2

Osolíme a opepříme.

3

Těsto rozválíme na plát a pokrájíme na obdélníky o pár centimetrů delší a širší než jsou klobásy.

4

Ty do těsta zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při 190°C 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept