Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 230 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33532

Ingredience

4 g Bazalka
4 g Bobkový list
120 g Cibule
1 g Hřebíček
400 g Kachna mražená
30 g Kachní sádlo
1 kg Kapusta hlávková
50 g Kedlubna
120 g Mrkev kořen
2 g Pepř černý celý
200 g Pórek
4 g Tymián čerstvý
500 g Vepřová krkovička
2 ks Vepřová kůže
1000 g Vepřová plec
2 ks Vepřové nožičky

Nutriční hodnoty jedné porce

89% Kalorie 1,751 kcal
Kilojoule 7 325kJ
7% Sacharidy 26 g
226% Tuky 169 g
29% Sodík 574 mg
233% Bílkoviny 131 g

Kotlík s kachním masem postup přípravy receptu:

1

Plec, krkovičku, nožičky a kůži dáme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou. Uvedeme k varu a vaříme 90 minut.

2

Poté přidáme zeleninu kromě kapusty a kedlubny, koření a bylinky.

3

Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Kedlubnu pokrájíme na menší kousky a s kapustou vmícháme do vývaru. Vaříme dalších 90 minut.

4

Půl hodiny před koncem varu přidáme do vývaru kachní maso osmažené na sádle dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept