Recept

Kotlík ze tří druhů masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 220 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33533

Ingredience

120 g Cibule
1 kg Hovězí žebra
1 g Hřebíček
500 g Jehněčí plec
1 kg Kapusta hlávková
200 g Kedlubna
130 g Mrkev kořen
2 špetka Pepř černý mletý
3 ks Párky Frankfurtské
2 špetka Sůl
500 g Vepřová krkovička

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,041 kcal
Kilojoule 4 356kJ
6% Sacharidy 23 g
170% Tuky 127 g
13% Sodík 252 mg
113% Bílkoviny 63 g

Kotlík ze tří druhů masa postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou a uvedeme k varu.

2

Vaříme 90 minut. Přidáme cibuli, hřebíček, mrkev a kedlubnu.

3

Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Párky a listy kapusty přidáme do vývaru a vaříme dalších 90 minut.

4

Uvařenou zeleninu a maso servírujeme scezené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept