Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33547

Ingredience

6 g Bobkový list
700 g Houby čerstvé
50 ml Koňak Armaňak
2500 g Králík
15 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
12 ml Protlak rajčatový
5 g Rozmarýn čerstvý
2 špetka Sůl
4 g Tymián čerstvý
300 ml Víno bílé
700 ml Vývar telecí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 820 kcal
Kilojoule 3 432kJ
3% Sacharidy 9 g
47% Tuky 36 g
40% Sodík 807 mg
180% Bílkoviny 101 g

Králík na houbách postup přípravy receptu:

1

Maso naporcujeme na 8 dílů, osolíme a opepříme. Osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Přidáme pokrájené houby a zakryté dusíme 20 minut. Poté přilijeme koňak a 250 ml vína, povaříme 10 minut. Osolíme, opepříme, přilijeme vývar, přidáme bylinky, protlak, utřený česnek.

2

Omáčku uvedeme k varu a zakryté dusíme 90 minut.

3

Uvařené maso vyjmeme, do omáčky přilijeme zbytek vína a necháme 5 minut povařit. Z omáčky vyjmeme bylinky, přimícháme máslo a mouku.

4

Vrátíme do hrnce maso a necháme prohřát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept