Recept

Pomazánka z králičího masa

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 235 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 210 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33548

Ingredience

2 ks Bobkový list
2500 g Králík
1,5 g Pepř černý mletý
3000 g Sádlo škvařené
20 g Sůl
4 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

108% Kalorie 2,138 kcal
Kilojoule 8 947kJ
0% Sacharidy 0 g
284% Tuky 213 g
45% Sodík 903 mg
90% Bílkoviny 51 g

Pomazánka z králičího masa postup přípravy receptu:

1

Králíka nakrájíme na 10 kusů, osolíme, opepříme, přidáme koření a víno. Necháme odležet přes noc.

2

3kg sádla rozpálíme, přidáme maso i s marinádou a uvedeme k varu.

3

Občas promícháme, vaříme 210 minut.

4

Maso obereme, smícháme se šťávou z vaření usazenou na dně a 300g rozpuštěného sádla. Osolíme a opepříme dle chuti.

5

Hotovou pomazánku naplníme do sklenic a necháme v chladničce den odležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept