Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33550

Ingredience

500 ml Bešamel
60 g Cibule
8 ks Hřebenatka
2 špetka Pepř černý mletý
40 g Sýr Parmezán
2 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
250 ml Voda pitná
200 ml Víno bílé
40 ml Zakysaná smetana
250 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 671kJ
6% Sacharidy 20 g
28% Tuky 21 g
57% Sodík 1 g
44% Bílkoviny 25 g

Plněné hřebenatky postup přípravy receptu:

1

Maso z hřebenatek vyjmeme, dáme do hrnce, zalijeme 250 ml vody a vínem, přidáme cibuli, sůl a pepř. Necháme 15 minut ohřívat. Poté maso vyjmeme, smícháme s žampiony a bešamelem, do kterého jsme vmíchali žloutek a smetanu.

2

Směs osolíme a opepříme, naplníme jí lastury a posypeme strouhaným sýrem.

3

Zapékáme při 200 °C 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept