Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 33568

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Maso mleté - mix
6 g Pepř černý mletý
200 g Strouhanka
30 g Sádlo škvařené
9 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
400 g Zelí bílé - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 992kJ
5% Sacharidy 18 g
20% Tuky 15 g
31% Sodík 628 mg
15% Bílkoviny 8 g

Zelné karbanátky postup přípravy receptu:

1

Sterilované zelí pokrájíme na drobnější kousky a necháme podusit na pánvi. Na jiné pánvi osmahneme na sádle cibuli nakrájenou nadrobno. Do mísy vložíme mleté maso, přidáme vejce, smaženou cibuli a zelí, osolíme, opeříme a důkladně prohněteme. Z hmoty vytvoříme menší karbanátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme dozlatova v rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept