Fettucine s uzeným pstruhem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Fettucine s uzeným pstruhem
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 33586 |
Kategorie: | Těstoviny, noky, knedlíky |
Ingredience
400 g | Camembert |
3 stroužek | Česnek |
20 g | Kopr čerstvý |
1 ks | Limetka |
10 g | Limetková kůra |
2 polévková lžíce | Mák mletý |
1 polévková lžíce | Olej olivový extra panenský |
250 g | Pstruh uzený |
5 g | Sůl |
500 g | Těstoviny Fettuccine |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 73g |
---|---|
Cholesterol | 34,5mg |
Draslík | 312,6mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 316,5mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 14,5mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Kopr čerstvý, Limetka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Camembert, Limetková kůra, Mák mletý, Olej olivový extra panenský, Pstruh uzený, Těstoviny Fettuccine mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Fettucine s uzeným pstruhem postup přípravy receptu:
1 | Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme. |
2 | Drcený česnek smažíme na olivovém oleji na mírném ohni asi 3 minuty, potom přidáme limetovou kůru, mák a těstoviny a dobře protřeseme. |
3 | Přidáme vykostěného pstruha, nakrájený camembert a nasekaný kopr a opatrně zahříváme, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Pokrm podáváme ozdobený klínky limety. |
Poznámka
Voda na vaření podle potřeby.