Recept

Fettucine s uzeným pstruhem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 33586

Ingredience

400 g Camembert
20 g Kopr čerstvý
1 ks Limetka
10 g Limetková kůra
2 polévková lžíce Mák mletý
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
250 g Pstruh uzený
5 g Sůl
500 g Těstoviny Fettuccine
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 730 kcal
Kilojoule 3 054kJ
20% Sacharidy 74 g
36% Tuky 27 g
21% Sodík 420 mg
78% Bílkoviny 44 g

Fettucine s uzeným pstruhem postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.

2

Drcený česnek smažíme na olivovém oleji na mírném ohni asi 3 minuty, potom přidáme limetovou kůru, mák a těstoviny a dobře protřeseme.

3

Přidáme vykostěného pstruha, nakrájený camembert a nasekaný kopr a opatrně zahříváme, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Pokrm podáváme ozdobený klínky limety.

Poznámka

Camembert je známý francouzský dezertní sýr s bílou plísňovou krustou. Jeho chuť se mění, jak sýr stárne, od jemné po mírné palčivou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept