Recept

Fettucine s pečenými rajčaty

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33605
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 813 kcal
Kilojoule 3 403kJ
29% Sacharidy 104 g
35% Tuky 27 g
25% Sodík 495 mg
78% Bílkoviny 44 g

Fettucine s pečenými rajčaty postup přípravy receptu:

1

Rajčata rozpůlíme a pečeme řeznou stranou vzhůru asi 15 minut doměkka při 200 °C.

2

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.

3

Rajčata a zbývající suroviny přidáme k těstovinám, podle chuti přisolíme a důkladně promícháme. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept