Recept

Česneková omáčka s toastovým chlebem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3361

Ingredience

2 plátek Chléb toastový
1 kávová lžička Citronová šťáva
250 ml Mléko polotučné
1 špetka Pepř bílý
0,5 ks Petržel - nať
100 g Slunečnice - semena
125 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 185kJ
6% Sacharidy 21 g
25% Tuky 19 g
9% Sodík 183 mg
19% Bílkoviny 11 g

Česneková omáčka s toastovým chlebem postup přípravy receptu:

1

Touastový chléb zbavený kůrky namočíme nejprve do mléka, poté ho rozmixujeme s prolisovaným česnekem a slunečnicovými semeny. Přimícháme smetanu a nasekanou petrželku, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

2

Omáčka je vhodná k rybám, zejména ke grilovaným makrelám a sardinkám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept