Recept

Klobásy s jehněčím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33619

Ingredience

1 kg Jehněčí maso
0,5 kávová lžička Kmín mletý
0,3 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Vepřová uzená plec
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 494kJ
1% Sacharidy 3 g
57% Tuky 42 g
39% Sodík 784 mg
54% Bílkoviny 30 g

Klobásy s jehněčím masem postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, česnek utřeme se solí, jehněčí i uzené maso umeleme.

2

V míse smícháme všechny ingredience a vymícháme hladkou a kompaktní hmotu.

3

Asi 3 metry střívka namočíme, poté propláchneme vodou, obrátíme je a směsí plníme na délku zhruba 12 centimetrů.

Poznámka

Hotové klobásy lze udit, ale i opékat či vařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept