Recept

Tortily s marinovaným vepřovým masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 33626

Ingredience

8 polévková lžíce Salsa rajčatová
8 ks Salát hlávkový
100 g Sýr Ementál (Primátor)
8 ks Tortilla
520 g Vepřové kotlety
marináda
0,5 polévková lžíce Hořčice
1 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Olej olivový
0,5 polévková lžíce Oregano sušené
4 kávová lžička Pepř 4 barev
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tabasco
3 stroužek Česnek
Tortily s marinovaným vepřovým masem
8 polévková lžíce Smetana jihočeská zakysaná15%

Nutriční hodnoty jedné porce

78% Kalorie 1,543 kcal
Kilojoule 6 456kJ
65% Sacharidy 235 g
55% Tuky 41 g
32% Sodík 634 mg
121% Bílkoviny 68 g

Tortily s marinovaným vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso z kotlety omyjeme, osušíme a pokrájíme na tenké nudličky.

2

Připravíme marinádu: do mísy dáme Tabasco, olivový olej, čerstvě pomletý černý pepř, pepř 4 barev, prolisovaný česnek, oregano, mletý kmín a hořčici. Směs promícháme a pak ji znovu smícháme s pokrájeným osoleným masem. Necháme 15 minut v chladu marinovat.

3

Ve rozpáleném woku rozehřejeme olej a vepřové nudličky za stálého míchání restujeme 1 minutu. Musí být jen středně propečené. (Pravděpodobně budeme muset rozdělit maso na dvě části.)

4

Tortilly nahřejeme, na každou dáme 2 listy hlávkového salátu, porci masa, 2 lžíce rajčatové salsy, 1 lžíci zakysané smetany, porci posypeme nastrouhaným sýrem, každou porci zabalíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept