Recept

Pivní cibulačka kořeněná

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 33631

Ingredience

7 ks Cibule
2 kávová lžička Cukr krupice
2 špetka Kmín drcený
1 špetka Koriandr mletý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar drůbeží
4 stroužek Česnek
Na krutony
2 krajíc Chléb konzumní
1 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 277kJ
8% Sacharidy 30 g
12% Tuky 9 g
17% Sodík 332 mg
9% Bílkoviny 5 g

Pivní cibulačka kořeněná postup přípravy receptu:

1

Na másle s olejem na malém plameni smažíme cibuli s česnekem, které nakrájíme na tenké plátky. Stále mícháme, přidáme cukr a smažíme, až cibule začne karamelizovat. Poté přisypeme kmín, zalijeme vývarem a pivem, osolíme, okořeníme pepřem a koriandrem. Vaříme na mírném plameni asi 1/2 hodiny. Před podáváním vsypeme jemně sekanou petrželovou nať.

2

V mezičase si připravíme na másle krutony z chleba.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept