Recept

Fazolová polévka s ostravskou klobásou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33633

Ingredience

2 ks Cibule
250 g Fazole
1 ks Feferony
150 g Klobása ostravská
60 g Mouka pšeničná hladká
70 g Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
2 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1,2 l Voda pitná
5 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 403 kcal
Kilojoule 1 685kJ
12% Sacharidy 43 g
24% Tuky 18 g
1% Sodík 11 mg
26% Bílkoviny 14 g

Fazolová polévka s ostravskou klobásou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kostičky, klobásu nakrájíme na plátky, česnek utřeme se solí, papriky (i feferonku) zbavíme semen a nakrájíme na proužky, petrželovou nať jemně nasekáme. Den předem namočené fazole uvaříme doměkka.

2

Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme klobásu, nakrájené papriky, zasypeme moukou a restujeme. Přisypeme mletou papriku, promícháme, zalijeme vodou, pivem a vaříme zhruba 40 minut.

3

Na závěr přidáme scezené fazole, pepř, petrželovou nať a necháme jen přejít varem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept