Jednoduchý recept

Bramborový chleba z domácí pekárny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 210 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33665

Ingredience

350 g Brambory
7 g Droždí sušené
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
6 g Pažitka
4 g Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 410kJ
19% Sacharidy 69 g
2% Tuky 1 g
13% Sodík 267 mg
20% Bílkoviny 11 g

Bramborový chleba z domácí pekárny postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a necháme vystydnout. Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle.

2

Do nádoby domácí pekárny vlijeme 250 ml vlažné vody, přidáme mouku, sůl, brambory, sekanou pažitku a na závěr droždí. Program pečení zvolíme dle typu pekárny.

Poznámka

Lze použít i droždí čerstvé, stačí polovina kostičky.

Komentáře a hodnocení

 
Nada2221
Bramborový chleba z domácí pekárny
Mám jeden dotaz,šel by ten chleba udělat i na plechu,když nemám pekárnu?A jak ho potom udělat?Aby se mi ze spoda nepřipálil a z vrchu nebyl moc světlí,jako nedopečený.
 
jax-p@atlas.cz
Bramborový chleba z domácí pekárny
Super!

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept