Recept

Pivní polévka s vývarem a smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33726

Ingredience

1 krajíc Chléb konzumní
100 g Klobása Dunajská
2 špetka Muškátový květ
1 špetka Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 ml Smetana 12% (konzumní)
0,3 kávová lžička Sůl
800 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 193kJ
3% Sacharidy 9 g
16% Tuky 12 g
20% Sodík 395 mg
11% Bílkoviny 6 g

Pivní polévka s vývarem a smetanou postup přípravy receptu:

1

Z chleba odkrojíme kůrku, střídku pokrájíme a vaříme v hrnci s pivem a vývarem. Přimícháme sůl, koření a na kolečka nakrájenou klobásu. Vaříme zhruba dvacet pět minut. Před koncem varu zašleháme smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept