Recept

Slepičí polévka s pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 145 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 33744

Ingredience

120 g Celer bulvový
1 ks Cibule
0,5 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Cukr krupice
2 ks Mrkev kořen
2 ks Nové koření celé
3 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Petržel kořen
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Skořice mletá
0,5 ks Slepice
0,5 kávová lžička Sůl
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 244kJ
6% Sacharidy 20 g
127% Tuky 95 g
10% Sodík 197 mg
58% Bílkoviny 33 g

Slepičí polévka s pivem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou slepici, kořenovou zeleninu, cibuli, sůl a koření vložíme do hrnce se studenou vodou a vaříme doměkka.

2

Vývar přecedíme do jiného hrnce, přilijeme pivo, cukr, skořici, citronovou šťávu a převaříme. Maso ze slepice pokrájíme na kousky, kořenovou zeleninu na kostky, vložíme do polévky a necháme dojít k varu, aby se maso prohřálo.

3

Podáváme s jemně sekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept