Jednoduchý recept

Koprová omáčka s hořčicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3375

Ingredience

1 polévková lžíce Estragon
1 kávová lžička Hořčice kremžská
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Ocet jablečný
125 ml Olej bodlákový
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Sardelové řezy
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 947kJ
1% Sacharidy 2 g
56% Tuky 42 g
91% Sodík 2 g
37% Bílkoviny 21 g

Koprová omáčka s hořčicí postup přípravy receptu:

1

Vajíčka uvaříme natvrdo, žloutky rozdrobíme a smícháme s nasekanými sardelovými řezy, hořčicí a 1 lžící octa.

2

Poté postupně po kapkách přidáváme bodlákový olej a šleháme, dokud nevznikne hustý krém. Vmícháme nasekané bylinky, dochutíme solí a pepřem. Dle chuti můžeme přidat zbylý ocet.

3

Omáčka je vhodná k masu, zejména ke studené pečeni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept