Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33759

Ingredience

120 g Anglická slanina
1 ks Cibule
150 g Klobása ostravská
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 špetka Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
700 ml Vývar drůbeží
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 757kJ
3% Sacharidy 10 g
29% Tuky 22 g
36% Sodík 716 mg
17% Bílkoviny 10 g

Pivní zelňačka postup přípravy receptu:

1

Cibuli jemně nakrájíme, slaninu nakrájíme na kostičky, klobásu na tenčí kolečka, zelí překrájíme.

2

V hrnci se silným dnem na oleji škvaříme slaninu, přidáme cibuli, necháme zpěnit, přidáme klobásu, zaprášíme moukou a orestujeme. Přisypeme papriku, sůl, pepř, zamícháme, přidáme zelí, vlijeme vývar s pivem a vaříme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept